Starity

Pamela Anderson kiteregette a szennyest! Kettős életet élt 18 évvel fiatalabb futballista párja

2019. június 25. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Baywatch sztárja napokon belül betölti 52. életévét, ám az idei ünneplés keserű lesz számára.

hirdetés

Pamela Anderson lábai előtt egykor férfiak millió hevertek, és sokan minden bizonnyal ma is megtisztelve éreznék magukat, ha randevúra vihetnék az ötvenes éveiben járva még mindig csinos színésznőt, ám ez nem mondható el párjáról, Adil Rami labdarúgóról. A szőkeség néhány órája az Instagramon tárta a világ elé, miszerint a szerelem, amiben hitt, nem volt valós: a futballista megcsalta és átverte őt.

Fotó: Getty Images

Nehéz elfogadni

– kezdte bejegyzésében Anderson, majd így folytatta:

Életem elmúlt több, mint két éve egy hatalmas hazugság volt. Megcsaltak, hitegettek... „nagy volt köztünk a szerelem”. Megtörten értesültem arról az elmúlt napokban, hogy [Adil] kettős életet élt. Korábban még viccelődött is azzal, hogy más játékosok szeretőt tartanak olyan lakásokban, melyek közel vannak a feleségeikéhez. És ezeket az embereket hívta ő szörnyetegeknek? De ez rosszabb. Hazudott mindannyiuknak. Hogyan lehetséges egyáltalán egyszerre két nő szívét és elméjét így manipulálni? És biztos vagyok abban, hogy mások is vannak [az életében rajtunk kívül]. Ő a szörnyeteg. Hogy tudok annyi emberen segíteni az @ndvofficial által és nem elég okosnak vagy képesnek lenni arra, hogy magamon segítsek?

Fotó: Getty Images

A nárcisztikus emberek nem változnak. A szociopaták nem változnak. Igenis futni fogok az életemért – mindig is harcoltam az igazságért és az igazságszolgáltatásért. Ez a legrosszabb rémálom, amit valaha megéltem. Mielőtt őt megismertem, nem igazán voltam féltékeny típus. Örülök, hogy megtudtam az igazságot, még ha pokolian fáj is

– magyarázta Pamela már a komment szekcióban, majd azt is elárulta, hogy azóta alkalma nyílt beszélni a másik nővel, aki ugyancsak sokkos állapotban van és nagyon szomorú. A színésznő továbbá hozzátette, örül, hogy végre egyiküket sem bánthatja Rami, aki a botrány kiderülése óta levelekkel és virágokkal próbált kedveskedni neki, de az ajándékokat nem fogadta el, őt magát pedig a biztonságiakkal vitette el, mert fél tőle, hiszen korábban is volt rá példa, hogy bántalmazóan lépett fel ellene.

Fotó: Intimately Magazine / Carmelo Redondo

Pamela a fentieken túl arról is őszintén írt, miszerint úgy érzi, ebből nem fog könnyen kilábalni, még ha korábban volt is olyan megérzése, hogy nem szabad bíznia ebben az emberben, akinek előtte nem sokan szavaztak bizalmat – David Lachapelle például már a kezdetekkor figyelmeztette őt.

David Lachapelle már a kezdetekkor megmondta, hogy hazudós. Hogy nem szabad bíznom benne. Megmondta ezt neki szemtől szemben is, majd odafordult hozzám és közölte: Pamela, ez csak egy flört. Ne tedd bele a szíved!. Nem hallgattam rá. Ezt követően meg lett tiltva, hogy újra találkozzak Daviddel. Egymás után elmarta tőlem az én őrültnek titulált barátaimat. (...) Egyáltalán nem tiszteli a nőket az édesanyját leszámítva, de még neki is hazudott. Nagyon fáj. Borzasztó szomorú vagyok. (...) Kihasználva érzem magam. Elárulva és eltiporva. Jobban ki kellett volna őt ismernem. A féltékenység, a fizikai és érzelmi abúzus mind-mind a tettei tükörképei voltak. Legalább tíz alkalommal akartam elhagyni őt, de üldözött engem és azt mondta, meghalna nélkülem. Azt ígérte, elmegy egy terápiára, és hogy nem fog bántani engem többé.

Fotó: Intimately Magazine / Carmelo Redondo

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek