Starity

Kylie Jenner nem győzte hangsúlyozni Jennifer Lopezéknek, hogy mennyire gazdag

2019. június 25. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

J.Lo vőlegényét, A-Rodot tette címlapjára a Sports Illustrated magazin, így a sportoló egy izgalmas interjút is adott.

hirdetés

Fotó: Getty Images

Holnap kerül az amerikai újságosstandokra a Sports Illustrated magazin legfrissebb száma, melynek címlapján Alex Rodriguez lesz látható. A 43 éves baseballjátékost a vele készült interjú során több érdekes témával kapcsolatban is faggatta a lap riportere – többek között szóba került a MET-gála is, mely eseményen Alex és kedvese, Jennifer Lopez egy asztalnál ültek a Kardashian/Jenner klán tagjaival.

Egy hatalmas asztalt kaptunk, melynél ott ült a fekete pasi a Drót című sorozatból. Idris Elba, igen és vele volt az új felesége [Sabrina Dhowre]. Közvetlenül mellettem egy híres énekesnő ült, de nem tudom a nevét. Versace. Donatella. Aztán ott volt még Kylie és Kendall. Meg egy ázsiai úriember a Rich Asiansből. Kylie végig az Instagramról beszélt meg a rúzsairól és azt ecsetelgette, milyen nagyon gazdag

– elevenítette fel az eseményeket Rodriguez, akinek magának is van mit a tejbe aprítani: nettó vagyonát 350 millió dollárra, azaz megközelítőleg 97 milliárd forintra becsülik a szakemberek.

Fotó: Instagram / Kim Kardashian

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek