Starity

Öngyilkossági kísérlet miatt kórházba került a Guns N' Roses dobosa

2019. június 29. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szerencsére a zenész nem okozott magának súlyos sérülést – meg tudták menteni az életét.

hirdetés

A TMZ számolt be elsőként a hírről, miszerint csütörtök este fél hatkor valaki felhívta az általános segélyhívót Steven Adler Los Angeles-i otthonából arra hivatkozva, hogy valaki leszúrta magát. A hatóságiak hamar a helyszínre siettek, ahol megtalálták az 54 éves zenészt, hasán egy késsel ejtett sebbel. Adlert természetesen rögtön a legközelebbi kórházba szállították, ahol ellátták sérülését, mely szerencsére nem bizonyult életveszélyesnek. A hírt a Los Angeles-i rendőrség is megerősítette.

A hatóság öngyilkossági kísérletként kezeli az incidenst. Köztudott, hogy Steven évek óta kábítószerfüggőségben szenved, az azonban egyelőre nem derült ki, hogy a történtek során is drogos befolyásoltság alatt állt-e.

Adler egyébként 1980-ban csatlakozott a Guns N' Roseshoz, ám csapattársai elbocsátották őt 1990-ben kábítószerfüggőségére hivatkozva. Később bíróságra vitte a zenekart, de végül peren kívül egyezett meg egykori zenésztársaival. Addikciója 1996-ban még rosszabbá vált: egy ízben túladagolta magát, emellett stroke-ot is kapott a szerhasználattal egybefüggően. Az azóta elmúlt években többször is megjárta a rehabot, de nincs információink azzal kapcsolatban, mennyire lehettek sikeresek a leszokással kapcsolatos kísérletei.

Érdekesség, hogy 2012-ben a Guns N' Roses többi tagjával együtt Adlert is beiktatták a Rock & Roll Hírességek Csarnokába, 2016-ban pedig csatlakozott a banda turnéjához néhány fellépés erejéig a régi szép idők emlékére való tekintettel.

Az öngyilkosság nem megoldás a problémákra! Ha úgy érzed, segítségre szorulsz vagy nem találsz kiutat egy helyzetből, kérj segítséget a krízishelyzetben lévők részére fenntartott, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámon!

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek