Starity

Hogy micsoda? Bella Thorne férjhez ment (és el is vált)!

2019. június 29. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha valamire, akkor unalomra biztosan nem panaszkodhat a Famous in Love főszereplője.

hirdetés

Manapság alig telik el nap anélkül, hogy egy híresség ne jegyezné el szerelmét, ne állna oltár elé vagy kürtölné világgá, hogy szülői örömök elé néz. Mint tudjuk, Bella Thorne is szereti magát elfoglaltnak érezni szerelmi élete kapcsán, így ha csak teheti, egyszerre több szeretőt is tart – így volt ez az elmúlt évben is, ám azóta mind barátjával, mind barátnőjével szakított. Exe, Mod Sun nemrég nyilvánosságra hozta azonban, hogy 15 hónap leforgása alatt túlesett egy eljegyzésen, egy házasságon és egy váláson is, és bár nevet nem említett, egyértelműnek tűnik, hogy Bella volt az ara, hiszen az említett időszakban ők ketten egy párt alkottak.

Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

A hír talán nem is éri olyan váratlanul a pár rajongóit, ugyanis februárban felröppent a szóbeszéd, miszerint a szerelmesek összekötötték az életüket, a pletykáknak pedig az alábbi – akkoriban fake-nek hitt – videó adott táptalajt.

Bár szakítottunk, akkor is ez életem legszebb pillanata

– írta a felvétel mellé Mod az Instagramon.

A videó ide kattintva érhető el.

Mod és Bella áprilisban mondtak egymásnak istenhozzádot, de barátként váltak el, a férfi azonban úgy döntött, ad egy baráti jó tanácsot az újonnan eljegyzett Tana Mongeau-nak és Jake Paulnak.

Ha valamibe belevágtok közösen, azt jól papírozzátok le! Ne vegyetek közösen magatokhoz kutyát!

– üzente a szerelmeseknek.

Fotó: PRESLEY ANN/GETTY

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek