Starity

Van mit a „tejbe aprítania”! Ekkora összeggel rendelkezik a bankszámláján Zendaya

2019. június 30. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sokoldalú tehetség keményen megdolgozott a pénzéért az évek során. De mennyi is az annyi? Eláruljuk!

hirdetés
Van mit a „tejbe aprítania”! Ekkora összeggel rendelkezik a bankszámláján Zendaya
Fotó: THAIS REYES

Zendaya napjaink egyik legismertebb Z generációs híressége, aki bár még csak 22 éves, máris elmondhatja, hogy tíz éve dolgozik. Karrierjét modellként és táncosként kezdte – főként reklámokban szerepelt. Nevét akkor kezdte megismerni a szakma, amikor 2010-ben szerepet kapott az Indul a risza! című sorozatban Bella Thorne oldalán, ezzel pedig beindult színésznői pályafutása.

Az évek során számtalan, a Disney Channel által készített produkcióban bukkant fel (pl.: Bar/átok, Megkutyulva, K.C. a tinikém), ám az igazi áttörést mégis MJ szerepe hozta el számára a Pókember: Hazatérésben. Rajongói jelenleg a Pókember folytatásában láthatják, emellett főszerepet játszik az HBO új sorozatában, az Eufóriában is, ahol egy kábítószer-függőséggel küszködő 17 éves lányt kelt életre, de további három szerepre leszerződött a közelmúltban, ami azt jelenti, az előtte álló időszak is munkával telik majd.

Tehetségét és sokoldalúságát bizonyítja, hogy színésznői karrierjének beindításával egyidőben a zeneiparba is betört kislemezeivel (Swag It Out, Watch Me), 2013-ban pedig kiadta első önálló nagylemezét, jelenleg pedig a másodikon dolgozik. Érdekesség, hogy a reality televíziózásba is belekóstolt: vendégbíra volt a Leendő divatdoktátorok néhány epizódjában, emellett szerepelt a Dancing with the Starsban is.

Neve mára igazi fogalommá vált, így aligha lehet meglepő, hogy számtalan nagy márka keresi fel őt azzal a szándékkal, hogy rábízzák valamilyen termékük reklámozását. Zendaya eddig olyan brandeket képviselt, mint a CoverGirl, a Chi Hair Care, a Lancôme, a Beats By Dr. Dre Color, ráadásként pedig a játékóriás Mattel is kitüntette őt egy róla mintázott Barbie babával. A színész-énekesnőnek a fentieken túl saját termékei is vannak: 2013-ban dobta piacra könyvét Between U and Me: How to Rock Your Tween Years with Style and Confidence-et; 2016-ban pedig elindította saját ruhakollekcióját Daya by Zendaya néven.

Ha pedig már itt tartunk, jöjjenek a számok! A FilmZone becslései szerint Zendaya nettó vagyona ötmillió dollárra tehető, ami átváltva körülbelül 1.4 milliárd forintot jelent. Ebből az összegből azért már kényelmesen megélhet, pedig még csak 22 éves – előtte áll az élet. És hogy mi mindennel rukkol még elő ezek után? Ez egyelőre a jövő titka!

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek