Starity

A magyar rajongók megkoronázták a pop királyát

2019. július 04. 15:03   |   Szerző: Éowyn

Michael Jackson halálának 10. évfordulóján a világ minden tájáról érkeztek rajongók a Los Angeles-i temetőbe. Egy nagy virágkorona fotói bejárták azóta a világot.

hirdetés

Szívalakba rendezett rózsákkal és sárga napraforgókból készített koronával rótták le Michael Jackson rajongói a tiszteletüket a pop királya előtt halálának 10. évfordulóján; még olyan messziről is odautaztak, mint Irán, Magyarország, vagy Japán.

Többszáz rajongó gyűlt össze a Los Angeles északi részén fekvő Forest Lawn temetőben, és egyperces csendet tartottak helyi idő szerint 14 óra 26 perckor, abban a pillanatban, amikor az akkor 50 éves énekes 2009. június 25-én elhunyt – írja a The Eagle Online.

Az évek óta a közösségi média segítségével szervezett rózsagyűjtő akcióval idén 18 757 szál vörös és fehér rózsát helyeztek el a temetőben június 25-én; ezzel a rózsamennyiséggel túlszárnyalták a korábbi éveket. Majd másnap és 27-én a virágokat jótékonysági intézményeknek szállították el; többek között gyermekkórházaknak, hajléktalanszállóknak, valamint a helyi temetőben gyermeksírokra is került belőlük, emellett Michael tavaly elhunyt édesapja, Joe sírhelyére is, ezen kívül a családból az énekes édesanyja, Katherine is kapott belőlük.

A magyar rajongók az énekes kedvenc virágából, a napraforgóból készíttettek egy hatalmas koronát, és a róla készült fotók az elmúlt napokban bejárták a világsajtót.

Helyszíni beszámolók szerint a koronának mindenki a csodájára járt. A magyar rajongók egyedi ötlete alapján készítették el a Forest Lawn virágboltosai.

Fotó: Facebook.com/SenSmith | Még több kép itt látható!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek