Starity

Tyga nem szívesen beszél Kylie Jennerrel közös múltjáról

2019. július 07. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Két évvel ezelőtt hatalmas port kavart a rapper és a makeup mogul szakítása – Tyga azóta sem kíván beszélni kettejük viszonyáról.

hirdetés

A 29 éves Tyga pénteken a Good Morning Britain című műsorban vendégeskedett, ahol a műsorvezetők Kylie Jennerhez fűződő viszonyáról faggatták, ami két éve, 2017-ben ért véget háromévnyi szakítás-kibékülés után.

Kylie Jennerrel randiztál, ami hatalmas dolog! Milyen érzés volt valakivel a nyilvánosság előtt találkozgatni, amikor már te magad is ismert voltál?

– kérdezték, mire a rapper ekképp válaszolt:

Ez csak randizás, ha érted, mire gondolok. Az ember randizik valakivel, aztán továbblép. Újra randizik, majd újra továbblép. Ez az élet része, a fejlődés része és persze így is tanul az ember. (...) Nem volt szükség semmiféle felkészülésre ehhez. Hiszem, hogy az embernek tanulnia kell mindenből, különösképp az általa elkövetett hibákból, fejlődni kell általuk, jobb emberré válni.

Mikor az őt faggató tévés a harmadik kérdést is feltette a Kardashian-Jenner családdal kapcsolatban, Tyga hamar rövidre zárta a témát.

Nem igazán szeretnék erre a témára túl sok szót pazarolni.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek