Starity

Ariana Grande szívszorító vallomása: „Szeretném ha tudnátok, nem vagytok egyedül!”

2019. július 08. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

A 26 éves popsztár szívesen állítja magát kihívások elé, ám van, ami már neki is sok.

hirdetés

Ariana Grande nemrég egy azóta eltávolításra került Instagram-bejegyzésben engedte rajongóit bepillantani mindennapjaiba, ugyanis arról mesélt, milyen érzés számára a folyamatos utazás, a turnézás.

A turné valóra váltotta legvadabb elképzeléseimet is. Olyan vad, akár maga az élet. Mindent nagyon intenzíven élek meg. Elköteleztem magam amellett, hogy végigcsinálom ezt a fellépéssorozatot, miközben jelenleg is a gyógyulás felé vezető úton haladok... időnként rengeteget sírok. Azért osztom meg ezt veletek, mert hálás vagyok nektek és mert szeretném, ha tudnátok, hogy ha ti is hozzám hasonlóan szenvedtek, nem vagytok egyedül és igenis végig tudjátok csinálni. Nehéz egyszerre több dologgal zsonglőrködni: odafigyelni a körülöttünk élőkre, ellátni a munkánkat, gyógyulni és önmagunkkal is törődni egyidejűleg... mindenesetre szeretném, ha tudnátok, nem vagytok egyedül és minden klassz veletek. Szeretlek titeket!

– írta Ari, majd így folytatta:

Nem számít, milyen nehéz idők jönnek vagy hány érzés kerít hatalmába, egy nap feldolgozom és rendezem őket magamban. Hálával veszem körül magam és ígéretet teszek arra vonatkozóan, hogy nem adom fel azt, amit elkezdtem. Hálás vagyok azért a tengernyi szeretetért, mely nap mint nap körbevesz és persze azokért az emberekért is, akik eljönnek a koncertekre, hogy átadják nekünk az energiáikat. Hálás vagyok, amiért a világ legjobb zenészeivel és táncosaival dolgozhatok együtt. Hálás vagyok a hangomért és a mögöttem álló csapatért. Hálás vagyok ezért a zenéért. Hálás vagyok a buszvezetőnkért, Kurtért, aki tegnap hozott savanyúságot, mert látta, hogy kifogytunk belőle. Hálás vagyok a lehetőségért, hogy estéről estére több ezer ember előtt léphetek fel, végtére is ez egy valóra vált álom.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek