Starity

J.Lo megsérült és kiborult, vőlegénye megvigasztalta

2019. július 09. 13:01   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő videójában mutatta meg, hogyan ingott meg lelkileg, mikor nem volt elégedett egy koncertjével.

hirdetés

Jennifer Lopez saját videónaplójában mutatta meg, hogyan készül koncertturnéjára, ám melőtt fellépett volna, elkapta egy csúnya megfázás. Az énekesnő mindent megtett, hogy ne betegedjen le teljesen, de így is nehéz pillanatokat élt át, mikor nem úgy sikerült valami, ahogyan szerette volna. 

Az egyik koncertjén például meg is sérült, valószínűleg egy színpadi kellék ütődött a szemhéjának, a vér pedig patakzani kezdett Lopez arcán. Szerencsére hamar megoldották háttéremberei a problémát, és azonnal lejegelték a sebet. Az énekesnő utána már profin végigcsinálta az előadást, ám amikor lejött a színpadról, vőlegénye előtt elgyengült, és könnyezve vallotta be, hogy nem volt elégedett a saját teljesítményével.

Alex Rodriguez akárcsak egy jó vőlegény, azonnal megnyugtatta szerelmét, és biztosította afelől, hogy a nehezítő körülmények ellenére tökéletesen oldotta meg feladatát. 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek