Starity

Király Lindát nem hozzák lázba a férfiak

2019. július 10. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő a közelmúltban sikeresen megszabadult súlyfeleslegétől, és bár észreveszi a férfiak pozitív irányú jelzéseit, figyelmen kívül hagyja azokat.

hirdetés

Fotó: Instagram / Király Linda

Király Linda jó ideje küszködött egészségügyi problémákkal, melyek hízáshoz vezettek nála. Az énekesnő érthető módon nem érezte jól magát a bőrében, így komoly döntést hozott és alávetette magát egy gyomorszűkítő műtétnek, ami meg is hozta számára a várt eredményt: megszabadult 25 kilótól. Linda most már sokkal jobban van, tartja az orvosa által előírt diétát, emellett rendszeresen sportol, külseje pedig napról napra átalakul, így nem is csoda, hogy a férfiaknak megakad rajta a tekintete – őt azonban jelen pillanatban egészen más dolgok foglalkoztatják.

Van, hogy észre sem veszem a visszajelzéseket, most nem ez van fókuszban az életemben. Ahhoz, hogy a magánéletemben is eljöjjön a változás, még tudatosítani kell magamban a kedvező eredményeket, ami nagyon nehéz, mivel hét évig voltam a korábbi állapotban. Most először magamra szeretnék figyelni, hogy a külsőm harmóniába kerüljön a belsőmmel

– nyilatkozta a Blikknek a szőke szépség.

Fotók: Instagram / Király Linda

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek