Starity

Embertelen körülmények között raboskodik egy svéd börtönben a Grammy-díjra jelölt rapper

2019. július 10. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

A$AP Rockyt július 6-án, súlyos testi sértés miatt tartóztatták le a svéd fővárosban.

hirdetés

Helyi idő szerint július 6-án, éjjel egy órakor verték bilincsbe a rendőrök A$AP Rockyt, miután verekedésbe keveredett Stockholm utcáin. Eredetileg mindössze három napig tarthatták volna fogva, amíg alkalma nem nyílik a bíróság elé járulni és ott vallani a történtekről, most azonban mégis arról ír az E! Online, hogy további két hét fogság vár rá, ráadásul nem is akármilyen körülmények között!

Rocky és testőrei két férfival kerültek összetűzésbe, a rapper pedig úgy fogalmazott az Instagramon, hogy nem szeretett volna balhét, nem is ismerték a fent említett személyeket. Szerettek volna lelépni a helyszínről, de követték őket. A Grammy-díjra jelölt előadó ártatlannak vallja magát az ügyben, ám nem tudott meglépni a rend őrei elől.

A TMZ úgy tudja, embertelen körülmények között tartják a rappert – cellája olyan, akár egy elhanyagolt mellékhelyiség: a padlót ürülék borítja, a víz ihatatlan, az étel ehetetlen, ráadásul A$AP Rocky kénytelen a földön álomra hajtani a fejét, fekhelyéül pedig csupán egy jógamatrac áll rendelkezésére takaró nélkül, és akkor még nem is tettünk említést a mellette lévő cellában raboskodó mentális betegséggel küzdő fogvatartottról, aki naphosszat a falba veri a fejét.

A történteket hallva #JusticeForRocky néven indult kezdeményezés, melynek Rocky felszabadítása a célja. A petíciót már rengetegen aláírták, köztük olyan előadók, mint Travis Scott, Shawn Mendes és G-Eazy – többek között.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek