Starity

6 évad után leköszön a képernyőről A visszatérők sztárja

2019. július 10. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The CW csatorna búcsút int egyik munkatársának, ugyanis az egyik szereplő távozik A visszatérők éléről. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!

hirdetés

Amerikában tegnap került képernyőre A visszatérők legújabb epizódja, melyben újabb cliffhangerrel szembesülhettek a rajongók: a Henry Ian Cusick alakította Marcus Kane tudata áthelyezésre került, így ezentúl Greyson Holt külseje mögött láthatjuk a karaktert. Cusick a Twitteren közzétett bejegyzésében mondott köszönetet Jason Rothenberg kreátornak, a stábnak és a rajongóknak.

Az éveken át tanúsított szenvedélyetek és támogatásotok egyszerűen csodálatos, imádlak érte titeket! Talán még látjuk egymást!

A színész távozásának minden bizonnyal köze van ahhoz, hogy szerepet kapott a McGywer negyedik évadában. Azzal, hogy Cusick is leköszönt, mindössze négyre csökkent azon színészek száma, akik a kezdetek óta A visszatérők főszereplőinek mondhatják magukat (Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Marie Avgeropoulos).

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek