Starity

Az eljegyzési- és karikagyűrű választás nehézségei

2019. július 09. 13:01   |   Szerző: Starity

Amikor a férfi elhatározza magát, és megkéri a szeretett hölgy kezét, az mindig egy jelentőségteljes pillanat a nők életében, hiszen sokan egészen kislány koruktól fogva erről álmodoznak.

hirdetés
Az eljegyzési- és karikagyűrű választás nehézségei

Ahhoz, hogy a lánykérés tökéletes legyen természetesen egy csodás eljegyzési gyűrű is kell, ami a kedves ujjára húzva azt jelzi, hogy a párja mellette köteleződött el. Persze vannak olyan nők, akik nem fektetnek nem foglalkoznak annyit ezzel a dologgal, és amikor végre megtörténik a nagy pillanat, akkor sem ujjonganak a végtelen boldogságtól, csak egy aprócska mosoly kíséretében mondanak igent. Ám megfigyelhető, hogy az eljegyzési gyűrű kinézete számukra sem mindegy, ami nem is csoda azt tekintve, hogy a lánykérést követően egészen a házassági ceremóniáig viselik az ékszert.

Sőt, sok hölgy úgy dönt, hogy még az ünnepség után sem veti le ujjáról a meseszép gyűrűt, hanem a karikagyűrűnek helyet biztosítva a másik kezén viseli tovább. Ha az eljegyzési gyűrű nem nyeri el a szeretett hölgy tetszését, az bizony sok kellemetlenséget okozhat mindkét fél számára, extrém esetben pedig a kapcsolat átértékeléséhez vezethet. Ez abban az esetben is igaz, ha történetesen a megfelelő paraméterekkel rendelkező karikagyűrű kiválasztása kerül napirendre. Ilyenkor persze azért más a helyzet, hiszen a döntés terhe nem egyedül a férfira hárul. A párok jellemzően együtt kelnek útra, hogy felkutassák azokat az ékszereket, melyek mindkettőjüknek elnyerik a tetszésüket.

A karikagyűrű választás elméletben sokszor egyszerű feladatnak tűnik, ám a valóság mást mutat. Ha az ékszerüzletekben szűkös kínálat áll rendelkezésre, és az eladók sem tanúsítanak barátságos, segítőkész magatartást, akkor könnyen megeshet, hogy a gyűrűvásárlás kudarcba fullad. Az esküvő előkészületei amúgy is sok stresszt hoznak a házasulandók mindennapjaiba, de ha még a karikagyűrű választás nehézségeivel is szembe kell nézniük, az komolyabb veszekedésekhez, súlyos esetben pedig az esküvő lefújásához vezethet. A negatív következmények elkerülése érdekében érdemes az ékszer webáruházakban is körülnézni, ahol nyugodt körülmények között lehet megtekinteni a rendkívül gazdag gyűrűválasztékot. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek