Starity

A modern, dekoratív irodavilágítás pozitívumai

2019. július 09. 13:01   |   Szerző: Starity

Azzal nem mondunk újat, hogy sokat számít a világítás minősége egy irodában. De nem csak a dolgozók komfortérzete miatt fontos, hanem még az árbevétel is nagyban függ tőle.

hirdetés
A modern, dekoratív irodavilágítás pozitívumai

Az irodai munkavégzés során elengedhetetlen, hogy rendelkezésre álljanak a megfelelő teljesítménnyel rendelkező lámpák, melyek esztétikussá teszik a belső tereket, és kellő mennyiségű fényt biztosítanak a feladatok elvégzéséhez. Az iroda világítás rengeteg különböző módon valósulhat meg, éppen ezért minden esetben alaposan meg kell tervezni, hogy miként kerüljön kialakításra a világítástechnika.

A tervezési szakaszba érdemes egy olyan szakemberekből álló csapatot is bevonni, akik mögött több éves tapasztalat áll, hiszen csak akkor tudnak segítséget nyújtani a minden szempontból megfelelő irodai világítás kivitelezéshez. A modern megoldások alkalmazása ma már nem csak egy lehetőség, hanem elvárás, hiszen senki sem szeretne olyan irodába bemenni, ahol ósdi, elavult környezet fogadja a látogatókat. Az üzletek, boltok, irodák kinézete sokat elárul a cégről, illetve a kínált termékekről, szolgáltatásokról. Az innovatív üzletvilágítás sokkal vonzóbbá teszi a kirakatba helyezett termékeket, reklámanyagokat, melyek láttán az érdeklődők sokkal szívesebben döntenek a vásárlás mellett.

Ugyanakkor természetesen egy szolgáltató esetében is kardinális kérdés, hogy milyen módon van megoldva a világítástechnika, hiszen annak kinézete, funkciója több szempontból is befolyásolja a vendégek, ügyfelek hangulatát. Ha az emberek egy adott helyen nem érzik jól magukat, akkor csak arra tudnak gondolni, hogy mikor léphetnek ki az ajtón. Az irodai világítás precíz megtervezése, kivitelezése tehát nem csak esztétikai szempontból fontos. A dekoratív, innovatív megoldások növelik a vállalkozás presztízsét, hiszen arra utal, hogy a cég stabil lábakon áll, és pénzügyi szempontból is a piac élmezőnyében van.

Kutatásokkal is alátámasztották, hogy a mai kor követelményeinek megfelelő irodai világítás évente akár 10-20 %-ban is megnövelheti az értékesítésből származó bevételeket. Ha mindez csak néhány ledes spotlámpán múlik, amik süllyesztve vagy pedig a plafonra, álmennyezetre kerülnek felszerelésre, akkor nem is lehet kérdés, hogy érdemes-e belevágni a világítástechnikai korszerűsítésébe, átalakításába. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek