Starity

Halálközeli élménye volt Miley Cyrusnak! Mostanában biztosan nem száll repülőre!

2019. július 11. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Az énekesnő családjával és managementjével utazott a Glastonbury Fesztiválra, amikor megtörtént a baj.

hirdetés
Halálközeli élménye volt Miley Cyrusnak! Mostanában biztosan nem száll repülőre!

Repülővel utazni önmagában sem mentes izgalomtól és stresszeléstől, ám Miley Cyrus minden bizonnyal nem szívesen száll mostanában légi járműre azok után ami nemrégiben történt vele. Szeretteivel és kollégáival ugyanis a Glastonbury Fesztiválra tartott, amikor kénytelen volt átélni élete egyik – szó szerint – legrázósabb élményét. A repülőgépük időben felszállt ugyan, a problémák a magasban kezdődtek – az eseményekről az énekesnő testvére, Brandi Cyrus számolt be.

A gépünk kétszer próbált kényszerleszállást végrehajtani, de egyik alkalommal sem sikerült, mivel más gépek az utunkban álltak. (...) Őrületes volt! Miley és anyu (Tish) majd' az eszüket vesztették. Miley az ölembe feküdt, anyu pedig a folyosón keresztül fogta a kezemet. Senki nem tájékoztatott minket arról, hogy mi történik. Később közölték velünk, hogy Pánikra semmi szükség, de egy másik repülő a miénk útjában volt, kis híján összeütköztünk.. Borzasztó volt még csak belegondolni is

hirdetés

– elevenítette fel a riasztó eseményeket Brandi, majd elmesélte, hogy hosszú perceken keresztül rázkódott a gépük a levegőben, dobálták őket az áramlatok, rokonai pedig azt hitték, mind meg fognak halni.

Anyukám sírni kezdett és azt mondta, Ha meghalunk, Noah egyedül marad!. Teljesen kiakadt. Rémes volt. Anyu és Miley totál kivoltak. Egyszerűen kész agyrém volt az egész.

Fotó: Instagram / Miley Cyrus

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek