Starity

Bradley Cooperrel való szakítása ellenére még mindig hisz a szerelemben Irina Shayk

2019. július 13. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az orosz topmodell négy együtt töltött év után múlt hónapban szakított színész szerelmével.

hirdetés

Mióta a mozikba került a Bradley Cooper és Lady Gaga főszereplésével készült Csillag születik című film, a rajongók azt találgatták, mikor szakít párjával a színész és az énekesnő. Gaga februárban adta ki vőlegénye, Christian Carino útját, Bradley pedig múlt hónapban tett pontot Irina Shaykkal való kapcsolata végére. Sokak szerint az áll a háttérben, hogy a filmforgatáson egymásba szerettek a kollégák, ám ezt a pletykát egyelőre egyik fél sem erősítette meg.

Irina mindenesetre nemrég a Harper's Bazaarnak adott interjújában vallott magánéletéről, és diplomatikusan bevallotta: se a szerelemről, se a házasságról nem mondott le.

Fotó: Harper's Bazaar

Hiszek a házasság intézményében. Igen, persze, hogy hiszek. Nem az a fajta ember vagyok, aki ellene lenne

– nyilatkozta a barna hajú szépség, akinek élete a színésszel közös kétéves kislánya, Lea De Seine Shayk Cooper körül forog. Azt is elárulta, nem esik nehezére helytállni az egyedülálló szülő szerepében, ugyanis Oroszországban töltötte a gyerekkorát, ahol eleve úgy nevelik a gyerekeket, hogy azok „a jég hátán is megéljenek”.

A nők képesek kézben tartani mindent. Nevelik a gyerekeket, dolgoznak, és amikor visszatérnek [a szülés után], ugyanúgy főznek, takarítanak és kőkeményen odateszik magukat a munkában is. Sosem voltak körülöttünk férfiak. Meg kell tanulnod, hogyan verj be egy szeget a falba, akaszd fel a függönyt. Azzal kapcsolatban is tudok mindent, hogyan kell paradicsomot, uborkát ültetni, hiszen Oroszországban így vészeljük át a telet.

Fotó: Harper's Bazaar

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek