Starity

Itt az igazság! Camila Cabello őszintén nyilatkozott Shawn Mendeshez fűződő kapcsolatáról

2019. július 14. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Mióta a két előadó piacra dobta a Señorita címre keresztelt kislemezt, meglehetősen közel kerültek egymáshoz.

hirdetés

Fotó: Instagram / Camila Cabello

Hetek óta lázban égnek a rajongók azért, hogy megtudják, mennyire komoly a kapcsolat Camila Cabello és Shawn Mendes között. A fiatalokat több ízben is elcsípték a lesifotósok, amint éppen Nyugat-Hollywoodban romantikáznak, legfrissebb értesüléseink szerint pedig jelenleg San Fransiscóban időznek.

A Clash magazin a közelmúltban interjút készített az énekesnővel, a riporter pedig vette a bátorságot és arra is rákérdezett, hogyan érez kollégája iránt. (Hozzá kell tegyük, az interjú minden bizonnyal még azelőtt készült, hogy a fiatalok felvállalták volna viszonyukat a nyilvánosság előtt.)

Sosem volt túl sok barátom. Mindig csak néhány olyan ember volt az életem része, akiben megbíztam. Úgy érzem, ebben az iparágban különösen ritka olyasvalakivel találkozni, aki értékes annyira, hogy bízz benne, de számomra Shawn abszolút ilyen személy. Bízok benne függetlenül attól, melyik szintjén tartunk a karrierünknek. Teljesen normális és nagy értékkel bír ilyen személyt találni. Jó együtt lógni valakivel, és nem törődni azzal, hogy Egek, ez Shawn Mendes!. Érted, mire gondolok?

– mondta Camila, majd szót ejtett duettjükről is.

A világ egyik legtermészetesebb dolga volt számunkra, hogy készítünk egy közös dalt. Azt hiszem, ő egyike azoknak, akiket a leghosszabb ideje ismerek, mióta bekerültem a zeneiparba. Egymás életének részei vagyunk már vagy négy-öt éve, és valamiképp gyönyörű, hogy együtt nőttünk fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek