Starity

Szerepelj a Superhero második klipjében!

2010. november 05. 20:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Superhero csapat első klipjét eddig már 200 ezren nézték meg a népszerű videómegosztó oldalon. Az együttes köszöni szépen, hogy ilyen szép számban kíváncsiak rájuk. Hálájuk jeléül úgy döntöttek, hogy a második kisfilmjükben lehetőséget adnak a rajongóknak is.

hirdetés
Szerepelj a Superhero második klipjében!

Ha a Superhero együttes következő klipjében szerepelni szeretnél, az alábbi pontoknak kell eleget tenned:

1. Lájkold a Superhero Facebook-profilját!

2. Ajánld minél több ismerősödnek az együttes Facebook-profilját, hiszen minél többen rajonganak a csapatért, annál többen kapnak lehetőséget a videoklipben való szereplésre. A november 17-ei állást tekintve 2000 rajongó esetén 1, 2500-nál 2, 3000-nél 3-an szerepelnek a november végén, Budapesten forgatandó klipben.

3. Küldj fotót magadról, és írd le, miért szeretnél szerepelni a klipben, plusz mellékelj pár mondatos bemutatkozást magadról. A jelentkezésedet a jatek@zene.hu címre SUPERHERO tárggyal küldd el november 11-éig.

A jelentkezések megjelennek a zene.hu oldalon, ahol a november 16-áig tartó voksoláson legtöbb szavazatot begyűjtők szerepelhetnek a kisfilmben. A feladatról még nincs információnk, de ne ijedj meg, könnyen teljesíthető lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek