Starity

Újra szingli a Narancsvidék sztárja! Ezért adta ki milliárdos kedvese útját Mischa Barton

2019. augusztus 12. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Körülbelül két éven át tartott a 33 éves amerikai sorozatsztár kapcsolata ausztrál modell kedvesével.

hirdetés

Ezennel hivatalos: Mischa Barton újra az egyedülállók táborát erősíti. Egy, a színésznőhöz közel álló barát osztotta meg a hírt, miszerint Mischa pontot tett James Abercrombie-hoz fűződő viszonyának végére, ugyanis önmagát és ismét felfelé ívelő karrierjét szeretné a fontossági listája élére helyezni.

Mischa és James többé már nincsenek együtt. Mischa azért szakított Jamesszel, mert a kerrierjére szeretne fókuszálni. Karrierjét tekintve most jött el a másodvirágzásának ideje, és ez áll a középpontban nála. Ez a szakításuk közvetlen oka

– nyilatkozta az E! Online-nak a fent említett barát.

Mischa 2003-ban a Narancsvidék című sorozattal robbant a köztudatba, majd a széria négy évad után, 2007-ben lekerült a képernyőről. Később kipróbálta magát ilyen-olyan, kisebb-nagyobb szerepekben, ám a várva várt következő nagy lehetőség csak nem akart kopogtatni az ajtaján – egészen júniusig, amikor is szerepet kapott az MTV műsorában, a The Hills: New Beginningsben, ami a 2006 és 2010 között futott The Hills újragondolt, felújított változata.

hirdetés

Ismerősei szerint Bartont nagyon felvillanyozza karrierjének ismét felfelé ívelő csillaga és igyekszik kihozni önmagából a maximumot, ehhez pedig elengedhetetlen számára az, hogy valóban arra koncentrálhasson, ami fontos számára: a munkára.

Jamesszel egyébként 2017-ben, egy Los Angelesben megrendezett partin találkozott először, majd a kölcsönös szimpátiából kifolyólag randevúzni kezdtek. Azt nem tudni, kapcsolatuk mennyire volt komoly hiszen igyekezték magánéletüket privátként megtartani – csak ritkán mutatkoztak együtt a nyilvánosság előtt.

Jelenleg a karrier előbbre való a magánéletnél Mischa számára, még ha boldog is volt Jamesszel I Fotó: SplashNews.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek