Starity

Dalban önti ki a szívét? Miley Cyrus stúdióba vonult

2019. augusztus 13. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Az énekesnő csak nemrég szakított férjével, és úgy tűnik, a különválás máris szolgáltat számára témával készülőben lévő új nagylemezéhez.

hirdetés

Egy művészt bármi megihlethet, ám azzal minden bizonnyal ti is egyetértetek, hogy a magánélet az, ami leginkább írásra sarkallja az előadóművészeket. Ez történhetett most Miley Cyrusszal is, aki csak nemrég tett pontot Liam Hemsworth-höz fűződő házassága végére, máris stúdióba vonult, hogy új anyagot rögzítsen, melyet vélhetően a viharosra sikerült szakítás inspirált.

Fotó: Instagram Story / Miley Cyrus

Jelenleg mind Miley, mind Liam a személyiségfejlődésére, illetve a karrierjére szeretne koncentrálni, ám egyes források szerint már jó ideje gond volt a paradicsomban, ami azért is meglepő, hiszen a sztárpár kevesebb, mint egy éve kötött házasságot. Kapcsolatuk egyébként a kezdetektől kaotikus – sosem volt mentes a nagy szakításoktól és kibékülésektől. Ezúttal azonban egy harmadik fél is szerepet játszhatott a különválásban, ugyanis az énekesnő összeszűrte a levet barátnőjével, Kaitlynn Carterrel.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek