Starity

Patai Anna távozott a Megasztárból!

2010. november 06. 01:01   |   Szerző: the__domo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Patai Anna, a 11 éves énekes, akit a Megasztárban ismert meg az ország, a tegnapi estén szembesült azzal a hírrel, hogy jövő héten már nem szerepelhet a Megasztár színpadán.

hirdetés
Patai Anna távozott a Megasztárból!

Míg múlt héten először mondták ki Patai Anna nevét, tegnap (november 5-én) viszont utoljára, így ő esett ki a nyolc versenyző közül. A zsűri kénytelen volt Djordjevic István és Patai Anna között dönteni, mivel ők kapták a legkevesebb nézői szavazatot.

Anna már az előtt pityergett, hogy szembesült volna a szomorú hírrel. Sokáig váratták a közönséget és a két kiesőjelöltet, míg kijelentették, hogy ki jutott tovább. Miután kimondták Giorgio nevét, a kislány rögtön sírva fakadt, de szerencsére a búcsúdal közben a hét megás még mosolyra tudta csalni az arcát. 

Patai Anna még csak 11 éves, és bekerült a legjobb 8-ba; sokak szerint nem kell nagyon sírnia, hiszen remek műsorokkal bombázott meg minket a kisasszony. A zsűri véleménye szerint Annácska nem volt annyira formában ebben a fordulóban. Szerintük 6 év múlva ő fogja megnyerni a Megasztárt. Addig is sok sikert Anna, és bízunk benne, hogy legközelebb sikerülni fog!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek