Starity

A Marvel kiszáll a Pókember-filmekből?

2019. augusztus 21. 13:01   |   Szerző: Alysia

A Deadline információi szerint a Marvel és a Sony stúdió nem tudott megegyezni a további Pókember-filmekről, így úgy tűnik a Marvel nem fog a továbbiakban közreműködni az elkövetkezendő filmekben.

hirdetés
A Marvel kiszáll a Pókember-filmekből?

A két fél már jó ideje vitázik, és a hírek szerint most sikerült pontot tenni a végére ugyanis a Sony kiadta a Marvel útját. A Sony stúdió az eddigi információk szerint még minimum két Pókember filmet tervez Tom Holland főszereplésével, és ezen fejlemények fényében ezt már a Marvel kreatív csapata és fejesük, Kevin Feige nélkül kell megvalósítaniuk. 

A döntés azt is jelenti, hogy a Tom Holland-féle Pókember nem tűnhet fel többet a Marvel-univerzum többi filmjében sem. A Deadline információi szerint a Marvel újra akarta tárgyalni a szerződést a Sony-val, olyan megállapodással, hogy az új Pókember filmeket 50-50%-ban finanszírozta volna a Marvel és a Sony és a bevételből is ez alapján osztozkodtak volna, azonban a Sony úgy döntött, ebből nem kér.  

Korábban már volt arról szó, hogy a két stúdió nem működik együtt a továbbiakban, ha a Pókember: Idegenben film nem teljesít globálisan az egymilliárd dolláros bevétel fölött, azonban a film már jócskán megdöntötte ezt, sőt még a 007 - Skyfall filmet is lekörözte. 

Azt, hogy ez végleges döntés-e vagy esély van még az esetleges újratárgyalásra nem tudni, ugyanis a Sony stúdió Twitter-oldalán írt arról, hogy törekednek arra, hogy a két stúdió meg tudjon állapodni mielőbb. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek