Starity

Justin Bieber: "19 éves koromra már a legkeményebb drogoknál tartottam"

2019. szeptember 03. 08:08   |   Szerző: Four

Szokatlanul hosszú írásban öntötte ki lelkét az énekes, a siker árnyoldaláról mesélt.

hirdetés

Justin Bieber mögött hosszú út áll, mióta tizenhárom évesen felfedezték és egy egyszerű kanadai kissrácból világsztárrá vált. Most Instagramján írta meg, hogyan is élte át a siker árnyoldalait. A posztban szót ejt arról, hogy mennyire ijesztő volt, amikor szinte gyerekként már hatalmas nyomás és teljesítménykényszer nehezedett rá.

Egy 13 éves kisvárosi srác voltam, és hirtelen millióan nyilatkozták, hogy mennyire jó vagyok és mennyire szeretnek. Fiatalként hallod ezeket a dolgokat, aztán elkezded el is hinni őket. 

- írta, majd így folytatta:

18 évesen semmi tapasztalatom nem volt a való világban, de milliós összegekhez férhettem hozzá, és azt csinálhattam, amit akartam. Ez egy elég ijesztő dolog. 20 éves koromra meghoztam a létező összes rossz döntést, amit csak meg lehet hozni. A világ egyik legkedveltebb emberéből az egyik legnevetségesebb, legjobban utálttá váltam. 

Majd a nőkkel való kapcsolatára is kitért többek között:

Elkezdtem nagyon kemény drogokkal élni, 19 évesen már tönkretettem az összes kapcsolatomat. Bosszúálló, haragos és tiszteletlen lettem a nőkkel. Eltávolodtam mindenkitől, aki szeretett engem, és egy máz alatt rejtőztem. 

Bieber azt is leírta, hogy évekbe telt neki feldolgozni a sikert, helyrehozni a rossz döntéseket és elrontott kapcsolatait. De szerencsére sok olyan ember vette körül, aki önmagáért szereti, ezért aztán lassan a gyógyulás útjára lépett. Ebben természetesen felesége, Hailey Baldwin is nagyon sokat segített. 

Embed from Getty Images

via Daily Mail

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek