Starity

Britney Spears csökkentett felügyeleti időben lehet gyermekeivel

2019. szeptember 04. 00:12   |   Szerző: Four

Britney két gyermeke mostantól kevesebbet lesz az énekesnővel, a napokban tárgyalták újra a felügyeleti jogot.

hirdetés

Eddig 50-50 százalékban volt Britney Spears két gyermeke, a 13 éves Sean Preston és a 12 éve Jayden James édesapjuknál illetve édesanyjuknál. A források szerint Britney és exférje, Kevin Federline a napokban tárgyalta újra a felügyeleti jog kérdését, amelynek végeredménye, hogy Spears 30, míg Federline 70 százalékban fog időt tölteni a srácokkal. 

Embed from Getty Images

Britney és Kevin 2004-től 2007-ig voltak házasok, ebben az időben született meg két gyermekük. Az énekesnő 2007-ben azonban egyre rosszabb lelkiállapotba került, melynek idegösszeroppanás lett a vége. Ekkor Kevin segítségére sietett, és teljes felügyeleti joggal elvállalta a gyerkőcök gondozását.Mikor az énekesnő jobban lett, már rendszeresen láthatta fiait, később pedig ugyanannyi időre kerülhettek hozzá is, mint Kevinhez. 

Embed from Getty Images

Ám tavaly ismét rosszabbodott Spears mentális egészsége, valószínűleg ez is közrejátszott a mostani döntésben. A bennfentesek szerint azonban Britney mostanában már kezd jobban lenni, sokat van édesanyjával, és szerelmével, a személyi edző Sam Ashgarival. 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek