Starity

Reese Witherspoonnak tanúskodnia kell exférje bírósági ügyében - testi sértés a vád

2019. szeptember 04. 13:01   |   Szerző: Four

Hiába tett meg mindent azért, hogy hagyják békén szeretteit, Ryan Philippe exeit sorra beidézik.

hirdetés

Ryan Phillippe-et 2017-ben érte az a vád, hogy akkori barátnőjét, Elsie Hewittet egy veszekedés alkalmával többször bántalmazta. Elsie elmondása szerint a férfi ordítozott vele, lelökte a lépcsőn majd tovább inzultálta. A nő akkor bíróságra vitte az ügyet, melynek most kezdődnek tárgyalásai - és amelyben részt kell vennie a férfi exfeleségének, Reese Witherspoonnak és exmenyasszonyának, Plaulina Slagternek. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Phillippe a vádat teljes egészében tagadja, sőt, állítása szerint Elsie kezdeményezte azt a bizonyos veszekedést, ráadásul szerinte vállalhatatlanul részeg állapotban volt a nő. A színész bennfentesei szerint a modell azért jelent meg akkor Phillippe lakásán, hogy pénzt csikarjon ki tőle, majd amikor a férfi szakított vele és elküldte, Elsie kezdett el agresszívan viselkedni. 

Embed from Getty Images

Ryan elmondása szerint undorodik a hamis vádaktól, mert ahogy a színész mondja, nők között nőtt fel, és mindig is elkötelezett képviselője volt a nők jogainak. Azt is megpróbálta elérni, hogy korábbi kapcsolatait ne kelljen szintén bíróság elé citálni, de az ügy vizsgálata szempontjából fontosnak tartják a férfi viszonyait is. 

via Daily Mail

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek