Starity

Cara Delevingne lett Anglia legjobban fizetett modellje - csillagászati összeget keres

2019. szeptember 05. 12:12   |   Szerző: Four

Kolléganőit, Rosie Huntington-Whiteley-t és Kate Mosst is leelőzte a 27 éves modell.

hirdetés

Azt eddig is tudni lehetett, hogy Cara roppantul sikeres a szakmájában, ám a Daily Mail által felderített összeg láttan azért bárkinek elkerekedne a szeme - a modell a tavalyi évben ugyanis 21,5 millió fontot, vagyis 7,5 milliárd forintnak megfelelő összeget keresett. Ezzel leelőzte a kilencmillió fontot kereső Kate Mosst és a nyolcmillió fontot kereső Rosie Huntington-Whiteley-t.

A színésznőként is dolgozó modellnek saját cége van Cara & Co. néven, továbbá igazgatóként édesapja cégénél, a Harvey White Properties Ltd.-nél is keres pénzt. Annak ellenére azonban, hogy Cara előnyös körülmények között nőtt fel, többször is hangsúlyozta már, mennyire nem játszanak központi szerepet életében az anyagiak.

Mindeképpen kiváltságos helyzetben cseperedtem fel, utazhattam, Londonban éltem, ami fantasztikus volt. Csodálatos családom van, az apám nem gazdagságban nőtt fel, ezért igazán ambíciózus és szeretne gondoskodni mindegyikünkről. De közben rájöttem, hogy a pénz nem minden. El tudsz jutni arra a pontra, hogy úgy érzed, ó de sok pénzt keresel, közben pedig egyedül vagy és mélységesen boldogtalan.

- nyilatkozta Cara.

Embed from Getty Images

via Daily Mail

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek