Starity

Billie Eilish elárulta, miért hord óriási ruhákat

2019. szeptember 07. 14:02   |   Szerző: Four

Nem kérdés, hogy az énekesnő üde színfoltként robbant be a szórakoztatóiparba - szó szerint imádja a színes, extrém méretű ruhákat.

hirdetés

Billie Eilish stílusa meghódította rajongóit, sőt, olyannyira jellegzetessé vált, hogy saját kollekció is született belőle. Ám az énekesnő öltözete nem csupán divathóbortból olyan, amilyen. Billie többször is mesélt már arról, hogy igencsak kerekded idomokkal áldotta meg a sors, amelyet egyszerűen nem szeretne közszemlére tenni, hiszen így nem zenéjéről, hanem testéről szólnának a vele kapcsolatos cikkek. 

A Vogue Australiának például így nyilatkozott:

Így senki nem kap lehetőséget arra, hogy ítélkezzen a testem fölött. Rétegeket és rétegeket szeretnék, rejtélyes akarok lenni. Nem tudod, mi van mindezek alatt és felett. 

Majd az Elle-nek is mesélt a kérdésről, mert nyár elején egy paparazzi lencsevégre kapta egy feszülős pólóban, az internet pedig azonnal ráharapott a fotóra:

Ha egy kisebb mellű lány vette volna fel ugyanazta a felsőt, amit én, nem lett volna érte szexualizálva. Ez csak azért volt, mert nagyok a melleim, és ez hülyeség.

- nyilatkozta.

Embed from Getty Images

via BuzzFeed

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

ruha Stilus test méret
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek