Starity

Jon Bon Jovi hajóra szállt a rajongóival

2019. szeptember 08. 18:06   |   Szerző: Éowyn

Menekülés a Paradicsomba – A Runaway to Paradise fantázianevű út során 2000 rajongó hajókázhatott a Földközi-tengeren a rocklegendával.

hirdetés

Augusztus 26-ától 30-áig a Norwegian Pearl fedélzetén a rajongóknak felejthetetlen élményben volt részük. Barcelonából futott ki a sétahajó, a végállomása Mallorca volt, miközben többek között Jon Bon Jovi és háttérzenekara, a Kings of Suburbia szórakoztatta az utasokat.

A koncerteken kívül Jon közönségtalálkozókon is részt vett, ahol elárulta, hogy a Bon Jovi következő, jövő év elején megjelenő albumának a címe Bon Jovi 2020 lesz, és olyan politikai-társadalmi témákról szól, mint a poszttraumás stresszel küzdő veterán katonák helyzete, vagy a nemrég történt lövöldözések Ohióban és Texasban.

Választási év lesz, szóval, miért ne? Ennél rosszabbat nem is tehettem volna

- tréfálkozott.

Fotó: facebook.com/bjstuffs | Gaby Bonsignore

Az előző, 2016-ban megjelent This House Is Not for Sale című album dalaiban személyes problémákat dolgoztak fel az együttes tagjai, amelyeket azóta már maguk mögött hagytak. Jon, elmondása szerint, tisztán látja maga előtt a folytatást.

Nagyon elégedett vagyok vele. Másfajta lemez lesz

- tette hozzá a rocklegenda, aki lehetőséget adott néhány szerencsés rajongónak, hogy a hajó exkluzív, The Haven nevű részében három dalt meghallgathasson az új albumról.

Rossz idő miatt a közönségtalálkozók nem a fedélzeten zajlottak, hanem a hajó Stardust Theater nevű színháztermében - írja a Variety.

A kérdezz-felelek közben olyan slágerek akusztikus verziói is felcsendültek, mint a You Give Love a Bad Name, az It’s My Life, a Livin’ on a Prayer és a Thank You for Loving Me.

Egy rajongó azon kérdésére, hogy melyik dalt írta volna meg szívesen, Jon azt felelte, hogy a Pride (In the Name of Love)-ot a U2-tól, a Born to Run-t Bruce Springsteentől, valamint az összes Beatles-nótát. Ezután elénekelte Leonard Cohen Hallelujah című dalát.

Jon a sűrű időbeosztása miatt csupán a fellépései során tartózkodott a hajón. Az utasok azonban a köztes időben sem unatkoztak: olyan előadók és együttesek szórakoztatták őket, mint Grace Potter, Johnny Rzeznik (Goo Goo Dolls), a Slippery When Wet (Bon Jovi tribute banda), Antonio Rivas, vagy Betsie Gold.

Bon Jovi slágerek szóltak a rendezvénytermekben, valamint egy relikviákból álló kiállítást is meg lehetett csodálni.

Emellett a Bongiovi-família két másik tagja is jelen volt: a menedzser-biztonságifőnök Matt  (Jon 12 évvel fiatalabb öccse) és Jon fia, Jesse is, aki apjával karöltve szállt be a borbizniszbe a Hampton Water Wine cégben – így borkóstolók is kényeztették az utasokat.

Matt, a hivatalos koncertfotós David Bergman, valamint a Bon Jovi hangmérnöke, Obie O’Brien is kérdezz-felelek-események vendégei voltak, így a rajongók érdekes történeteket és kulisszatitkokat is megtudhattak az együttesről.

Jon és felesége, Dorothea jótékonysági étterme, a Soul Kitchen is képviseltette magát a hajón – a Jon Bon Jovi Lélek Alapítvány második közösségi étterme is megnyílt nemrég New Jersey államban, ahol a rászorulók ingyen ehetnek, vagy önkénteskedhetnek, de aki megteheti, adományozhat, vagy kifizetheti egy társa ebédjét is.

A fedélzeten zajló koncertek alkalmával néhány rajongó együtt énekelhetett a rocksztárral. Fotó: Will Byington

Videó itt!

Ez volt a második Runaway to Paradise esemény, az április 12-e és 16-a között, a Norwegian Jade fedélzetén, Miami-Nassau között lezajlott első hajóút után.

Fotók: birminghammail.co.uk | ultimateclassicrock.com | facebook |

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek