Starity

5 csajos sorozat, amelyet hamarosan újra akarsz nézni

2019. szeptember 08. 20:08   |   Szerző: Four

Íme egy válogatás azokból a klasszikus sorozatokból, amelyekkel könnyebben telnek a hosszú, hűvös esték.

hirdetés

1. Szívek szállodája (Gimore Girls)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gabriele (@vianagbi) által megosztott bejegyzés,

 

Ki ne szeretné a bájos Rory Gilmore (Alexis Bledel) és imádnivalóan cserfes anyukája, Lorelai (Lauren Graham) kalandjait újranézni? Egy kissé őrült, de annál aranyosabb kisváros, egy zsémbes kávézós, két fennkölt nagyszülő, és rengeteg vidám, megható pillanat köthető a Gilmore-lányokról szóló sorozathoz. 

2. A pletykafészek (Gossip Girl) 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gossip Girl (@gossipgirll) által megosztott bejegyzés,

 

Hogyan telnek a leggazdagabb amerikai fiatalok napjai? A pletykafészek című sorozatban (amelyből most készül az új széria) ebbe is belekóstolhatsz két barátnő, Blair (Leighton Meester) és Serena (Blake Lively) életének történésein keresztül. Fantasztikus ruhaköltemények, szerelem, barátság, luxus és mindenképpen pletyka, pletyka és pletyka van a középpontban az epizódokban. 

3. Vámpírnaplók (The Vampire Diaries)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Vampire Diaries (@thecwtvd) által megosztott bejegyzés,

 

Elena (Nina Dobrev) egészen addig egy nyugodt kisváros semmit sem sejtő lakója, amíg a környékre nem költözik Stefan (Paul Wesley), a titokzatos fiatal srác, akihez később csatlakozik veszélyes külsejű testvére, Damon (Ian Somerhalder). A két vámpír érkezésével azonnal feje tetejére áll az élet, nem beszélve arról, hogy Elena akarata ellenére vonzódni kezd Stefanhoz. 

4. A férfi fán terem (Men in trees)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Watchaholics (@watchaholicsmagazine) által megosztott bejegyzés,

 

Marin Frist (Anne Heche) igazi nagyvárosi lány és párkapcsolat szakértő. Éppen esküvőjére készül, amikor egy alkalommal egy alaszkai kisvárosba, Elmóba repül könyvbemutatójára. Marint őszintén meglepi, hogy ennyi férfi lakik a városban, az pedig még jobban, hogy a sors fintora folytán egyszerre ő is úgy dönt, Elmóba költözik. Ráadásul ott van Jack (James Tupper), a tengerbiológus, akin egyszerűen nem tud kiigazodni. 

5. Hazug csajok társasága (Pretty Little Liars)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Emily (Shay Mitchell), Hanna (Ashley Benson), Spencer (Troian Bellisario), Aria (Lucy Hale) és Alison (Sasha Pieterse) történetéről szól a sorozat, akik mindent megosztottak egymással, amíg egyikük, Alison el nem tűnt. Az eset után egy évvel ráadásul egy bizonyos "A" fenyegető üzeneteket kezd küldözgetni a lányoknak. A barátnők, félve attól, hogy kiderülnek titkaik, elkezdenek nyomozni Alison után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek