Starity

Demi Moore 6 hónapos terhes volt Ashton Kutcher gyerekével, mikor elvetélt

2019. szeptember 13. 12:12   |   Szerző: Alysia

Szeptember 24-én jelenik meg Inside Out címmel Demi Moore életrajzi könyve, mely egy őszinte, személyes elbeszélés, élete nemcsak pozitív élményeiről, hanem azokról is, amelyek nem túlzottan jó emlékek számára.

hirdetés

A könyvben arról is mesél, hogy mennyivel fiatalabbnak érezte magát az Ashton Kutcherrel való házassága alatt, mint amikor a valódi húszas éveit élte. Demi Moore 2003-ban ismerkedett meg a színésszel, 2005-ben házasodtak össze és közel 7 évet éltek házasságban. A sok jó dolog mellett azonban rossz emléke is van a kapcsolatából. 

A színésznő könyvében elárulta, hogy Ashtonnal nem csak terveztek közös gyermeket, hanem kapcsolatuk elején, meg is fogant kislányuk. A babának már a nevét is kitalálták, Chaplin Raynek szerették volna hívni, azonban Demi a hatodik hónap környékén elvetélt. 

Ezután Moore újra inni kezdett és magát vádolta a történtekért. Később termékenységi kezeléssel is próbálkoztak annak reményében, hogy ismét teherbe esik, azonban ezek mind kudarcba fulladtak. Alkoholfogyasztása tovább súlyosbodott, majd rászokott a fájdalomcsillapítokra is, mielőtt megtudta volna, hogy Kutcher megcsalta őt. 

Embed from Getty Images

via The New York Times

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek