Starity

Lady Gaga besokallt a Csillag születik után

2019. szeptember 17. 13:01   |   Szerző: Four

Gaga imád dolgozni, ám a munka az utóbbi időben lelki egészségét kockáztatta.

hirdetés

Lady Gaga az Allure magazinnak vallott karrierjéről, és azt is elárulta, hogy az utóbbi időben már teljesen összefolytak a napjai, annyi koncertje volt. 

A "Joanne" turné kezdetére már huszonkét éves korom óta koncerteztem. Éppen megcsináltam a Super Bowl-t, felléptem a Coachella fesztiválon, és szerepeltem a Csillag születikben. Tényleg elkezdtem összeroppanni. Megcsináltam a koncertet, felszálltam egy repülőre, elutaztam egy másik városba vagy államba, leszálltam, negyven percet utaztam a hotelhez, aludtam, felébredtem és már egy másik fellépésre mentem. Kába lettem.

Majd arról is mesélt, mekkora hatással volt rá, hogy sminkese és fodrásza kitartott mellette:

A sminkesem felállított a padlóról, leültetett egy székbe, letörölte a könnyeimet és azt mondta: 'most megfestem az arcodat'. Ha sírtam, miközben a sminkemet tette fel, bocsánatot kértem, de ő megnyugtatott, hogy nincsen semmi baj, itt van velem. 

Csakúgy, mint a fodrásza:

Sarah készítette el a sminkemet, Freddie a hajamat. Megöleltek és azt mondták: 'nézz magadra. Ez Lady Gaga. Meg tudod csinálni, mert ott van benned'. Így hát mindig kimentem, és abban a pillanatban, ahogy a reflektorfény rám irányult, elkaptam a fonalat. De nem tudtam volna végigcsinálni nélkülük. Ennyit számított nekem a 'glam' ereje. 

Embed from Getty Images

via Harper's Bazaar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek