Starity

Winnie Harlow legnagyobb problémája az volt, hogy fapados járaton kellett utaznia

2019. szeptember 19. 15:03   |   Szerző: Four

Repülőtéri kellemetlenségről számolt be a modell, a kommentelőknek nem igazán tetszett a dolog.

hirdetés

Winnie Harlow a milánói divathét után azonnal repülőre ült volna, hogy mihamarabb megérkezzen egy nagy költségvetésű fotózásra. A balszerencse azonban közbeszólt, és mivel a modell járatát törölték, azonnal intézkednie kellett, hogy még időben odaérjen a következő helyszínre. Harlow Instagram posztban írta le, mennyire kellemetlennek érzi, hogy ilyen helyzetbe került.

Négy napja nem aludtam, és a repülőmet törölték. Szerencsére a légitársaság megtalálta nekem és a csapatomnak a leggyorsabb következő járatot, de fel kellett adnunk az első osztályú jegyeinket, hogy hatra a helyszínre érhessünk. Tudom, hogy ez nem tűnik nagy dolognak, de amikor a repülő a hálószobád és csak ilyenkor tudsz aludni, akkor ez nagyon fárasztó. Ennek ellenére hálás vagyok, Isten útjai kifürkészhetetlenek és minden okkal történik. Nem minden egyes nap csillogás, meg kell tenned mindent azért, hogy sikeres légy az életben.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♔Jamaican Canadian♔ (@winnieharlow) által megosztott bejegyzés,

 

A modell a képen egyébként fodrászára dőlve alszik.

A kommentelőknek is volt egy-két szava a fent leírtakhoz, sokan megjegyezték, hogy mások minden nap fapados repülőjáratokon közlekednek, mégsincs semmi problémájuk ezzel. 

Egy kommentelő például ezt írta:

Nahát, szegénykém... a melletted lévő ülést is megvetted, csak hogy feltehesd a lábad és ne kelljen közénk, átlag emberekhez ülnöd? (...)

Egy másik pedig így reagált:

Óhhh nagyon tudlak sajnálni. Fel kellett adnod az első osztályú jegyeket. Ez bizonyára nagyon nehéz lehetett. Ez az egyetlen problémád az életben? Komolyan.

Mások szerint azonban Harlow keményen dolgozik, és dicséretes dolog, hogy mindent megtesz azért, hogy pontosan érkezzen. 

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek