Starity

A rehabilitációját pornózásból fizetné Lohan

2010. november 06. 13:01   |   Szerző: lilla771

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsay nyakig ül a trutyiban, mert nem tudja fedezni rehabilitációja költségeit. Egy pornófilmekre szakosodott cég viszont állást ajánl a bajba jutott betegen.

hirdetés
A rehabilitációját pornózásból fizetné Lohan

Lindsay Lohannek nem mennek jól a dolgai mostanában. A rehabilitációnak a költségét nem tudja fedezni. Egy pornófilmekre szakosodott cég azonban a hír hallatán állást ajánlott Lohannek.

Persze a munkája méltányos lenne, nem pornószerepekre kérték fel. Marketing-tanácsadóként működne közre a produkciókban. A munkájáért közel 10 millió forintnyi dollárt kapna, amely fedezhetné a kúrájának egy részét. A kúra 40 millió forintnak megfelelő összegbe kerül.

Szerencsére a PETA állatvédők szervezete is segítene Lindsay-nek. A szervezet kétmillió forintnyi összeget adományozna, de csak akkor, ha a kúrája végéig átváltana a vegetáriánus étrendre, így megmentene néhány állatot.

„Lindsay az abszolút függő mintapéldánya” – kommentálta az ajánlatot a PETA szóvivője. „Ha ő képes felülkerekedni a hústól és sajttól való függőségén, akkor bárki más is képes lehet erre. Ha végigcsinálja, nemcsak állatok életét menti meg, hanem saját egészségét is, és több millió embernek a példaképévé válhat” – érvelt tovább az aktivista.

Már csak az a kérdés, nem lesz-e nagy falat Lindsay-nek egyszerre leszokni az italról, a drogokról, miközben a megszokott étrendjét is gyökeresen átalakítja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek