Starity

Vége? Travis Scott és Kylie Jenner állítólag szakított

2019. október 02. 10:10   |   Szerző: Four

Kylie többször is biztosította afelől rajongóit, mennyire szereti gyermeke apját - valami azonban nem volt kerek ezek szerint.

hirdetés

Az egyik legerősebb hollywoodi párként könyvelte el a média Travis Scottot és szerelmét, Kylie Jennert. A rapper és a celeb 2017-ben, a Coachella fesztiválon talált egymásra, rövidesen pedig meg is érkezett kislányuk, Stormi. 

A kapcsolat azonban a TMZ információi szerint megromlott, és egy ideje külön is vált a sztárpár. Kylie augusztus óta nem posztolt közös képet szerelmével, és Justin Bieber esküvőjére is testvérével ment. Ennek ellenére volt, hogy Travis rózsákkal hintette körbe a celeb lakását, és hetekkel ezelőtt Kylie egy interjúban úgy nyilatkozott, a szexuális életük csak még jobb lett, mióta anya.

Bennfentesek szerint Jenner és Scott igyekezett megmenteni közös életüket, de hetekkel ezelőtt lemondtak erről. Az is igaz, hogy már szakítottak egyszer, akkor pedig sikerült mégis visszatalálniuk egymáshoz. A hivatalos bejelentés eddig még váratott magára, addig pedig a rajongók bízhatnak abbanm hogy a pár ismét összejön.

Embed from Getty Images

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek