Starity

Jenna Dewan őszintén beszélt válásáról, elárulta az okokat

2019. október 09. 18:06   |   Szerző: Four

Channing Tatum és Jenna Dewan 2018-ban vált el, most a színésznő kiterítette lapjait.

hirdetés

Jenna Dewan és Channing Tatum válása alaposan megrázta a rajongókat, hiszen Hollywood egyik álompárjának számítottak. Kettejük kapcsolata a 2006-os Step Up című filmmel kezdődött, amely munkából hamar szerelemmé vált, és 2009-ben már össze is házasodtak, majd kislányuk született. Az évek során azonban házasságuk lassan tönkrement, amelyet Jenna nehezen fogadott el:

Mindig azt mondom, hogy senki sem úgy házasodik meg, hogy reménykedik a válásban. Az emberek felnőnek és változnak, néha pedig nem együtt nőnek fel és változnak. Nem egy este alatt dőlt el az egész. Nem volt különösebb esemény. Azt hiszem inkább egy lassú eszmélés volt, hogy mi ketten különböző dolgokat akarunk. 

Dewan elmondása szerint zsigeri fájdalom volt, hogy a házassága tönkrement, főleg, mert olyan fiatalon került össze Tatummal.

Embed from Getty Images

 Nagyon nehéz volt számomra. Elvesztettem az ideális jövőmet, amelyet elképzeltem magamnak. Hogy néz ki ez most nekem? Mihez kezdjek? 24 éves voltam, amikor találkoztam vele, nem ismertem az életet Chan nélkül. 

Végül Channing és Jenna is megtalálta a boldogságot: Tatum Jessie J, Dewan pedig Steve Kazee mellett - akitől hamarosan kisbabája születik:

Hálás vagyok, hogy most jó helyen vagyok lelkileg, megértettem magam, tudom, mit szeretnék, és boldog vagyok az életem új fejezete miatt. 

- mondta Jenna.

via Elle

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek