Starity

Jared Padalecki továbblépett, új szerepben láthatjuk majd

2019. október 14. 10:10   |   Szerző: Bessie

A héten startolt az Odaát című sorozat tizenötödik, egyben utolsó évada. A sorozat egyik főhősének azonban úgy tűnik már van terve a jövőre nézve.

hirdetés
Jared Padalecki továbblépett, új szerepben láthatjuk majd
Fotó: Fotó: gettyimages

Szeptember 23-án a Deadline exkluzív hírt osztott meg az oldalán. Úgy néz ki új köntösbe akarják helyezni a CBS csatorna világhírű kedvenc sorozatát, a Walker, a texasi kopót. A 90-es években játszódó sorozat hatalmas hírnévnek örvendett, mostanában pedig több kedvenc szériát rebootoltak, talán emiatt juthatott eszükbe Walker is. A 8 évadot megélt sorozat főszereplője akkoriban Chuck Norris volt, ő alakította Cordell Walkert, akitől most  Jared Padalecki venné át a stafétabotot és új köntösben alakítaná Walker karakterét.

Az új széria történetileg nem teljesen követi majd az eredeti sorozat sztoriját, itt Walker női partnert kap. Két év után, kétgyermekes özvegyként hazatér Austinba, ahol texas rangerként üldözi majd a bűnt.

Hitelességgel nem lesz probléma, hisz ő is Texasban született, az Odaátban is végeznek nyomozást a testvérével, és a fegyvereket is előszeretettel használják.

A sorozat forgatókönyvírója  Anna Fricke lesz, és a The CW csatornán lesz majd látható. Jared Padalecki mellett Nia Peeples is szerepelni fog a rebootban. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek