Starity

Erika: „Veca hangját azonnal felismerem”

2010. november 06. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zoltán Erika személyes kedvence az X-Faktorban nem más, mint Veca, és hangját ráadásul rögtön felismeri, és nem téveszti össze máséval.

hirdetés
Erika: „Veca hangját azonnal felismerem”

Az X-Faktor rengeteg nézőt vonz a tv képernyője elé – nem csak átlagembereket, hanem sztárokat is. Benkő Dániel például minden X-Faktorosnak szurkol, és ha teheti, megnézi a műsort. Zoltán Erikának viszont megvan a maga kedvence.

„A kedvencem Janicsák Veca, az ő hangja számomra olyan, amit nem tudok máséval összekeverni. Számomra nem elég a jó hang, azt szeretem, ha azonnal fel lehet ismerni a karaktert. Ha valaki más előadó dalát énekli, és ezt a saját hangján tudja megtenni, az jó, és sokat tanulhat belőle. Ám ha hangot utánoz, az már nem jó. Vecát azonnal felismerem. Emellett Norbit is nagyon bírom, ő olyan karakter, aki mellett nem lehet elmenni” – mondta.

Erika pontosan tudja, milyen érzés más előadókkal versenybe szállni. Az énekesnő 1986-ban különdíjat kapott az Interpop Fesztiválon. Tisztában van azzal is, hogy az X-Faktor szereplőinek mit jelent a tehetségkutató.

„Én magam nem vagyok egy versenyző típus, a verseny visszahúz. Amikor az Interpop Fesztiválon színpadra léptem, annyira izgultam, mint még soha, pedig nem szokott lámpalázam lenni. Akkor úgy éreztem, hogy a szereplés és az eredmény eldöntheti a karrierem. Az elmúlt években többen kérdezték tőlem, hogyan kell sokáig megtartani a sikert. Úgy gondolom, a legnagyobb „titok” a közönség véleménye, szeretete, hogy ne veszítsük el a szimpátiájukat. Amikor otthon nézem az X-Faktort, szinte jobban izgulok, mint a versenyzők, pedig senkihez nem köt semmilyen érdek. De tudom, hogy még nem annyira rutinos emberek, és igenis nagy a tét!” – mondta Zoltán Erika.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek