Starity

Sara Sampaio és Jameela Jamil csúnyán összerúgta a port

2019. október 17. 00:12   |   Szerző: Four

A modell és a színésznő közösségi médián keresztül üzengetett egymásnak, nagyon nem értettek egyet.

hirdetés

Jameela Jamil és Sara Sampaio között parázs vita alakult ki Twitteren egyetlen videófelvétel miatt. A képsorokon ugyanis rendhagyó módon táncra perdülve ünneplő afroamerikai modellek láthatóak, akik nagyon jól érzik magukat. Jameela a videó alá így kommentelt:

Ez tényleg úgy néz ki, mintha nagy móka lenne! Sehol egy agyonéheztetett, rettegő tinédzser. Gyönyörű.

A megjegyzés nagyon nem tetszett a Victoria's Secret modell Sara Sampaiónak, aki egy hosszabb üzenetben válaszolt Jamilnak. Szerinte ugyanis nem minden modell éhezik, és ahelyett, hogy Jamil általánosítana, inkább örülhetne úgy is, hogy közben nem húz le másokat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jameela Jamil (@jameelajamilofficial) által megosztott bejegyzés,

 

Mire Jamil sem volt rest, és kijelentette, hogy nem az összes modellre értette a megjegyzést, de attól még nagyrészük áldozatul esik a szakmában oly gyakori alkohol- és kábítószerfüggőségnek. Ha pedig ezt Sampaio nem így látja, akkor buborékban él.

Az adok-kapok itt nem ért véget: Sampaio ekkor kitért arra, hogy a drogfüggőség társadalmi probléma, és nem csak a modelleknél van jelen - Jameela pedig igenis nekitámadt egyes lányoknak, csak azért, hogy ünnepeljen másokat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sara Sampaio (@sarasampaio) által megosztott bejegyzés,

 

Végül, amikor az újságok is cikkezni kezdtek a vitáról, Jamil így reagált:

Az, hogy folyamatosan védte [Sara] azt a mérgező intézményt, amely rosszul bánik a fiatal lányokkal és amely ellen ő nem küzd eléggé - azt eredményezte, hogy azt hitte rólam, én az éhező, rettegő tinédzsereket támadom. Pedig én a bemutatókat és az intézményt magát nehezményezem. Nem a gyerekeket. 

Sara eddig még nem reagált az újabb tweetre. 

via Elle

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek