Starity

Kate Beckinsale szerint pont úgy néz ki, mint Ryan Reynolds

2019. október 21. 14:02   |   Szerző: Four

Meglepő megállapítást tett Kate Beckinsale, aki szerint külsőleg nagyon hasonlít a kanadai színészre.

hirdetés

Kate Beckinsale új filmje, a Farming kapcsán érkezett egy beszélgetős műsorba, és a mozin kívül többek között szó esett Kate elképesztő hajlékonyságáról, illetve arról, melyik színészhez hasonlítja magát.

Kate-et a napokban videózták le egy edzőteremben, amint trénere szó szerint lazán a füle mögé hajtja a lábát. A rajongók nem csak elámultak a felvétel láttán, hanem pedzegetni kezdték azt is, hogy valószínűleg műlába van a színésznőnek, mert hús-vér ember ennyire nem lehet hajlékony. Beckinsale természetesen megnyugtatta a nézőket, hogy gyermekkorában nagyon sokat balettozott és mindig is nagyon rugalmas volt, ezért ilyen könnyű neki a mozdulat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kate Beckinsale (@katebeckinsale) által megosztott bejegyzés,

 

Aztán a műsorvezető rátért arra, hogy állítólag Kate szerint pontosan egyformák egyik kollégájával, Ryan Reynoldsszal. A színésznő bólogatott, és kijelentette, hogy gyakran összetéveszti magát a férfival, ha esetleg meglátja egy busz oldalán a képét, vagy akárhol. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Barry Chou (@barrychou_) által megosztott bejegyzés,

 

Én teljesen látom magam benne! Ráadásul ő nem is az a kicsit lányosabb, fiúbandában éneklő típus, hanem egy termetes kanadai pasi. De én látom magamat benne!

- nyilatkozta nevetve a színésznő

via YouTube

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek