Starity

Harry herceg és Vilmos herceg valószínűleg nincs túl jóban mostanság

2019. október 21. 18:06   |   Szerző: Four

A brit trónörökös és öccse között állítólag nagy mostanában a feszültség.

hirdetés

Harry herceg és bátyja, Vilmos a híresztelések szerint mostanában alig beszél egymással, pedig régen nagyon szoros kapcsolatot ápoltak. A pletykák akkor kezdtek el keringeni, amikor Harry herceg és Meghan Markle esküvője után a friss házaspár nem a Kensington palotában kezdte el közös életét, hanem a windsori Frogmore rezidenciában. A palotában ugyanis külön lakosztályt kaptak volna, de végtére is együttéltek volna Vilmosékkal. 

A rossz nyelvek szerint a költözés oka az volt, hogy Vilmos felesége, Katalin hercegné és Meghan között nem alakult ki túl jó viszony. A házaspárok ezt megcáfolták azzal, hogy szó sincs haragról, egyszerűen csak Harryék saját, külön életteret szeretnének. 

A testvérek között újabb szakadásra mutató jel volt, hogy a közös kiályi jótékonysági alapítványból, amelynek mindkét férfi tagja volt feleségeikkel - Harry és Meghan a napokban kivált, mondván már korábban is úgy nyilatkoztak, saját jószolgálati tevékenységet szeretnének folytatni. 

A legnagyobb aggodalomra adó okot azonban Harry herceg adta, aki dél-afrikai körútjuk során meglepően kendőzetlenül nyilatkozott bátyjával való kapcsolatáról:

Elkerülhetetlen, hogy dolgok történnek. De testvérek vagyunk, mindig is azok leszük. Most mindenképpen elég különböző utakon járunk. De mindig ott leszek neki, és amennyire én tudom, ő is mindig ott lesz nekem. Nem látjuk olyan gyakran egymást, mint régen, mert nagyon elfoglaltak vagyunk, de nagyon szeretem őt. 

- nyilatkozta a herceg.

Embed from Getty Images

via BuzzFeed

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek