Starity

Dennis Quaid eljegyezte barátnőjét - negyedjére is házasodni akar

2019. október 22. 13:01   |   Szerző: Four

Hawaiin kérte meg fiatal barátnője, Laura Savoie kezét az Apád-anyád idejöjjön! sztárja.

hirdetés

Dennis Quaid és 26 éves szerelme, Laura Savoie immár jegyespár. A színészről nyár elején kezdték híresztelni, hogy új barátnője van - a hétvégén pedig meg is kérte a kezét. Bár Savoie-vel együtt már negyedjére fog házasodni a 65 éves színész, úgy tűnik, nagyon izgult a lánykéréskor. Laura épp egy közös fényképet akart készíteni, amikor Quaid előhozakodott a nagy kérdéssel - ám szegény barátnője abban a pillanatban elvesztette egyensúlyát, és elesett.

Quaid 1978-ban házasodott össze P. J. Soles színésznővel, ám a frigy csak öt évig tartott. Aztán Meg Ryant vette feleségül, akitől van egy 27 éves fia, Jack. Ryannel tíz évig voltak házasok. Majd egészen hosszú kapcsolat következett, Dennis felesége 16 évig volt Kimberly Buffington - tőle két ikergyermeke született, a 10 éves Thomas Boone és Zoe Grace. Buffingtontól 2018-ban vált el. 

hirdetés

A hírre a színész Apád-anyád idejöjjön! című filmből ismert kolléganője, a Meredith-t játszó Elaine Hendrix is reagált Twitteren, méghozzá egy elég vicces, karakteréhez illő üzenetet írt az ifjú menyasszonynak:

Vigyázz azokkal az ikrekkel!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just Jared (@justjared) által megosztott bejegyzés,

 

via HuffPost

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek