Starity

Liam Payne elárulta, milyen volt, mikor Justin Bieber versenyzett a One Directionnel

2019. október 29. 20:08   |   Szerző: Four

Egyszer még fel is kereste a sztárt, annyira zavarta a rivalizálás közöttük.

hirdetés

Liam Payne a Mirrornak adott interjújában reflektált arra, hogy milyen volt, amikor még a One Directionben zenélt, és Justin Bieberrel rivalizáltak. A versenyzés ott kezdődött, hogy 2015-ben a fiúbanda és Justin Bieber egy napon, november 13-án készültek lemezt kiadni.

Justin és az együttes tagjai a dátumot megelőző időben egymást húzták azzal kapcsolatban, hogy majd melyikük dala kerül a slágerlisták élére. És míg a srácok az egészet viccnek tekintették, az együttes és az énekes rajongói akkoriban teljesen komolyan vették a párharcot. Ez annak is volt köszönhető, hogy Justin egyszer kirakott Snapchatre egy szomorú arcot azzal a felirattal, hogy "az arcom, amikor megtudom, hogy ugyanazon a napon adok ki lemezt, mint Justin Bieber." 

Most, ennyi idő elteltével Payne úgy nyilatkozott, habár az újságok barátságos rivalizálásnak tekintették az egészet, ő azért felkereste Biebert egy alkalommal, és komolyan elbeszélgetett vele. 

Az énekes szerint nagyon jól megértették egymást, és nem váltak el keserű szájízzel, sőt, elmondása alapján Justin "nagyon jó gyerek."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Liam Payne (@liampayne) által megosztott bejegyzés,

 

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek