Starity

A megfelelő borotvahab megtalálásának fontossága

2019. november 04. 15:03   |   Szerző: Starity

A férfiaknak éppen olyan fontos lenne az arcápolás, mint a hölgyeknek, hiszen az ő arcukat is folyamatosan érik a káros külső környezeti hatások.

hirdetés
A megfelelő borotvahab megtalálásának fontossága

Viszont a rendszeres borotválkozás, ami bármennyire is hétköznapi dolognak tűnik, valójában elég nagy sokknak teszi ki a bőrt. Persze ez csak a megfelelő borotvahab hiányában igaz, hiszen aki megtalálja a bőrtípusához illő, lehetőleg csak természetes összetevőkből álló, SLS és SLES mentes változatot, az búcsút mondhat az arcszőrzet eltávolításának kellemetlenségeitől.

Azt már talán nem is kell kifejteni, hogy miért kell figyelembe venni a bőr állapotát, amikor a borotvahab kiválasztására kerül sor, hiszen a többi kozmetikai termék kapcsán is rengetegszer lehet hallani és tapasztalhatta mindenki, hogy a kimondottan száraz, a zsíros és a kevert felületeken más-más hatóanyagok válnak be. Ilyekor a borotvagélek a jobb megoldások. Azonban, azt még mindig érdemes lehet nyomatékosítani, hogy miért fontos a természetes termékek mellett szavazni, ugyanis még a mai napig is vannak olyanok, akik csak úri huncutságnak és/vagy marketingfogásnak hiszik, hogy valamire rákerül a bio felirat. Pedig a külső ellenőrző szerv által tanúsítottan ökológiai termelésből származó bioaktív hatóanyagok sokkal jobb hatással vannak nemcsak a bőrre, hanem az egész szervezetre, mint a kémiai úton előállított összetevők, de ami még fontosabb, hogy nincsenek várható mellékhatások, ami a vegyi anyagokról nem mondható el. T

ehát a natúr borotvahab által rengeteg kellemetlenségtől megóvhatják magukat a férfiak, hiszen a pórusokon keresztül és az esetleges kisebb bőrsérüléseken át sem jutnak be olyasmik a testbe, amelyek roncsoló hatással lennének. Ugyanakkor a felszínen sem okozhat bajt egy ilyen borotvahab, hiszen a gondosan összeválogatott, növényi alkotóelemei nem fogják szárítani a bőrt, hanem ápolják, táplálják azt és még a regenerálódást is elősegítik. Ezáltal a természetes borotvahab vagy borotvagél nem csupán a borotválkozást teheti könnyebbé és problémamentessé, hanem az arcápolásban is nagy szerepet játszik, nyilvánvalóan a hasonlóan természetes összetevőkkel paraméterekkel bíró after shave, az arctisztító és hidratáló krém alkalmazása mellett. Hiszen nem elég, ha csak a borotvahab képvisel olyan magas minőséget, mint a BIOLA oldalán is megtalálható termékek, hanem az összes kozmetikum úgy kell kiválasztásra kerüljön, hogy egymás hatását támogatva, eredményessé és hatékonnyá tudják tenni az arcápolást. A sokféle hatóanyag a szebb és egészségesen jobb bőrállapot kialakulását segíti.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek