Starity

Jensen Ackles megszólalt Jared Padalecki rendőrségi ügye kapcsán

2019. november 05. 15:03   |   Szerző: Four

A színész a Supernatural Official Convention vendége volt, ott utalt kollégájára.

hirdetés

Jared Padaleckiről múlt héten cikkeztek a lapok, a színészt ugyanis saját bárja előtt vették videóra, ahogy fizikailag összetűzésbe keveredik egy emberrel. Végül a rendőrség is kiment a helyszínre, és elszállította a sztárt. 

Padalecki ugyan nem reagált nyíltan az ügyre, annyit írt ki Twitterre, hogy 

Szeretném őszintén megköszönni a családom és a barátaim szeretetét és támogatását. Nagyon sajnálom, hogy ki kell hagynom a #dccon-t, és nem találkozhatok a rajongókkal, remélem hamarosan látlak titeket.

Padalecki tehát nem jelent meg a Washingtonban rendezett Odaát közönségtalálkozón, de kollégája, Jensen Ackles igen. A színész egy rövid megjegyzés erejéig reagált az elmúlt hét történéseire:

Mindannyian hiányoljuk az én nagy, butus barátomat. És hát nézzétek, elég rossz hétvégén van túl. De megbirkózik a dolgokkal, úgyhogy küldjetek neki egy kis támogatást és szeretetet. 

Ackles elárulta, hogy Padalecki jól van, és mindenkinek üdvözletét küldi. Továbbá, hogy szerdán, amikor Jared visszatért a forgatásra, viccből bilincsben hozták be. A stáb pedig narancssárga kezeslábasban akarta várni, de nem volt idő beszerezni őket. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jensen Ackles (@jensenackles) által megosztott bejegyzés,

 

via BuzzFeed

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek