Starity

Emma Watsont barátai hozzák össze pasijaival

2019. november 05. 20:08   |   Szerző: Four

A brit Vogue-nak adott interjút a színésznő, őszintén beszélt az idő múlásáról és a szerelemről.

hirdetés

Emma Watson meglepően őszinte vallomást adott a brit Vogue interjújában. A színésznő hosszan beszélt arról, hogyan lett jóban önmagával, illetve a randizásra is kitért:

A társkereső oldalak nem igazán működnek nálam. Szerencsés vagyok, mert jártam egyetemre és filmezésen kívül is csináltam dolgokat, így a barátaim nagyon jók abban, hogy összehozzanak valakivel. 

Watson azt is elárulta, van pár barátja, akivel úgy maradtak közeli kapcsolatban, hogy a randizás nem jött össze köztük. Majd arról is beszélt, milyen érzés, hogy jövő áprilisban harminc éves lesz:

Miért ekkora a hűhó a harminc körül? Nem olyan nagy ügy. Visszagondolok a 29. évemre, és úgy érzem, stresszes és ideges voltam. 

Majd így folytatta: 

Ha nem teremtettél magadnak otthont, ha nincs férjed és gyereked és harminc éves leszel, ha nem vagy valami hihetetlenül stabil karrier birtokában és még mindig tapogatózol az életben... akkor elképesztő mértékű a nyomás rajtad. Én sosem voltam például az a "boldog szingli típus". Hosszú időbe telt, mire elfogadtam magam így. De most már boldog vagyok.

- mondta Emma. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Emma Watson (@emmawatson) által megosztott bejegyzés,

 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek