Starity

Szabó Mariann esett ki az X-Faktorból

2010. november 06. 22:10   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor negyedik élő adásában Shodeinde Dorka és Szabó Mariann vívott párbajt, Mariann immár másodjára. A nézők szavazata döntött – a tehetségkutatótól Szabó Mariann búcsúzik.

hirdetés
Szabó Mariann esett ki az X-Faktorból

A negyedik élő X-Faktor-adásban a versenyzők egy-egy film betétdalát énekelték; volt, aki nagyon elhúzott a mezőnytől, s volt, akik produkciója nem annyira tetszett a nézőknek a szavazatok alapján – a két előadó, aki nem nyerte el ezen a szombaton a nézők kegyeit, Shodeinde Dorka és Szabó Mariann volt, a nézők szavazatai alapján – mert a mentorok 2-2 arányban voksoltak a két versenyző mellett, illetve ellen –  Szabó Mariann távozott a műsorból.

A másodjára párbajt vívó, és ezúttal alulmaradó Mariann meglepte a műsorvezetőket, bár a szeme könnyes volt, mégis elmondta, hogy ő nem bánatos, hanem emelt fővel távozik a versenytől, büszke arra, amit elért; arra, hogy bejutott a legjobb 12 közé, s idáig kitartott, továbbá megköszönte a lehetőséget, hogy részt vehetett az X-Faktorban. Bár kiesett, ezúton mi is gratulálunk neki ahhoz, hogy idáig eljutott a tehetségkutatóban.

Az X-Faktor viszont nem áll meg, jövő héten ismét jelentkeznek a megszokott időben, ahol toplistás dalokat adnak elő az énekesek és énekesnők. A kieső azonban nem maradhat el a műsorból a következő szombaton.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek