Starity

Nina Dobrev elárulta, melyik színésznők stílusát imádja

2019. november 21. 15:03   |   Szerző: Four

Nina a Dior új arca lett, ennek kapcsán mesélt arról, melyik kolléganői inspirálják.

hirdetés

Ahogy Jennifer Lopez is magáénak tudhat egy szuper partnerséget a Coach-csal, úgy Nina Dobrevet is nagy szerencse érte: a nagy múltú Dior divatház felkérte arra, hogy legyen a márka nagykövete. 

A színésznő odáig volt a boldogságtól, elmondása szerint már kicsi korától kezdve nézegette a brand plakátjait, sőt, a Miss Dior nevű parfümöt is időtlen idők óta viseli. 

Dobrev azokra a színésznőkre is kitért egy New York-i beszélgetés kapcsán, akik fantasztikus stílusukkal mindig inspirálják:

Lupita [Nyong'o] mindig elképesztően néz ki. Zoe Saldana stílusát is nagyon szeretem. JLaw [Jennifer Lawrence] bármikor. Oka van annak, hogy az ő parfümjét használom. Imádom, hogy annyira megkérdőjelezhetetlenül önmaga, a divatban és emberként is egyaránt. Nagyon felnézek rá. Margot Robbie is gyönyörű. Annyira sok stílusos nő van. Kerry Washington is örökké csinos, nagyon szeretem az ő stílusát. Ó, és Zendaya! Őrület, de nagyon felnézek rá, pedig sokkal fiatalabb, mint én. Ő akarok lenni, ha egyszer felnövök. A stílusa annyira érdekes és merész. És Hunter Schafer. Tulajdonképpen bárki az Euphoria szereplői közül. 

- lelkesedett a színésznő. 

Embed from Getty Images

via Harper's Bazaar

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek