Starity

Scooter Braun hosszú posztban nyilatkozott, miután halálos fenyegetéseket kapott

2019. november 23. 18:06   |   Szerző: Four

Taylor Swift AMA-s fellépésével kezdődött az egész vita, amely nagyon elfajult végül.

hirdetés

Taylor Swift legutóbbi kiírásában Scooter Braunt és Scott Borchettát vádolta meg azzal, hogy gyakorlatilag "túszul ejtették a zenéjét", és egy jogi procedúra miatt nem hagyják, hogy régebbi számait eljátssza az AMA-n. Az üzenet hatására rengeteg híresség írt a mendzsernek, hogy cselekedjen jobb belátása szerint, és hagyja Taylort zenélni. 

Ám a zenészek és más hírességek mellett Taylor rajongói között is hatalmas megmozdulást okozott a kiírás - sokan túl messzire is mentek.

Scooter, miután most már egy ideje rendszeresen halálos fenyegetéseket kap, úgy döntött, ő is nyilvánosan osztja meg véleményét az énekesnővel. 

A múlt heti nyilvános kijelentésed óta folyamatosan halálos fenyegetéseket kapok én, és a családom is. Ma reggel azt mondtam, hogy nem fogok részt venni semmilyen közösségi médiában előforduló csatározásban. De arra értem haza, hogy a feleségem olyan fenyegetéseket kapott, amelyekben már a gyerekeim életéről is szó volt. 

Scooter ezek után leírta, tudja, hogy nem ez volt Swift célja, ennek ellenére valószínűleg nincs tisztában azzal, hogy mekkora súlya van a szavainak, és hogy az üzenete másképp is értelmezhető. Továbbá, hogy Braun ügyvédje már négy nappal ezelőtt szólt az énekesnőnek a fenyegetésekről, ennek ellenére Swift nem szólította fel rajongóit, hogy hagyják ezt abba. 

Majd így folytatta:

Annak alapján, amit tudok, az volt az egyetlen célom, hogy korrigáljam ezt a helyzetet. Minden lehetőségre nyitott vagyok. A kísérleteim, hogy kialakuljon köztünk valamiféle párbeszéd, már hat hónapja folyamatosan vissza lettek utasítva. Habár néhányan a menedzsmentedből, és páran a közös barátaink közül is próbáltak minket egy asztalhoz ültetni, nem volt szerencséjük. Már majdnem olyan érzés, mintha nem is akarnád megoldani ezt az ügyet. Ennél a pontnál, amikor már a biztonság is kétségbe vonódik, nincs más választásom, mint nyilvánosan megkérni arra, hogy jöjjünk össze, és próbáljunk megoldást találni. 

Braun ezek után kijelentette, hogy Swift előadhatja a számait az AMA-n, és hogy ezért senkitől sem kell engedélyt kérnie - ő pedig sosem mondana mást. Majd még egyszer megkérte az énekesnőt, próbálják békésen elintézni ezt a dolgot közösen. 

Bár azt is hozzátette,"sokak szerint Swiftnek ez az egész nem az igazságról és a megoldás megtalálásáról szól". 

Swift még nem reagált nyilvánosan az elmondottakra. 

Embed from Getty Images

via BuzzFeed

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek