Starity

Pink gyerekverési tanácsa nagy port kavart

2010. november 07. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pink nagyon megdöbbentő kijelentést tett a gyereknevelés témájában: Szerinte a mai szülők túl erélytelenek, s azt javasolná, hogy néha verjék meg a rossz gyerekeket, ahogy azt vele tette az apja.

hirdetés
Pink gyerekverési tanácsa nagy port kavart

Úgy látszik, az énekesnőnek is megvan a maga véleménye a gyereknevelésről. Pink ugyanis azt a nyilatkozatot tette az egyik interjúban, hogy a szülőknek időnként erőszakot is kell alkalmazniuk a gyermekeiken. A sztár szerint maga is így nőtt fel, és ezt teljes mértékben elfogadta.

„Az apám megmutatta a határokat, és ez az egyetlen ok, amiért még életben vagyok. Abszolút megérdemeltem a verést. Saját magam is azt tettem volna, mikor nyolc éves voltam. Egyáltalán nem volt tekintélye senkinek, nagyon rossz voltam” – mondta Pink.

Szerinte a mai szülők túlságosan engedékenyek a gyerekeikkel szemben.  „Úgy gondolom, hogy ezzel a politikailag korrekt viselkedéssel olyan lagymatagok, mint egy lágy tojás” – zárta.

Persze a különböző gyermekvédelmi szervezetek körében nagy felháborodást keltett Pink véleménynyilvánítása, és ezért hevesen kritizálják és bírálják az énekesnőt, amiért ilyen példát mutat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek