Starity

Lindsay Lohannek Liam Hemsworth-re fáj a foga

2019. december 30. 18:06   |   Szerző: Four

Már többször tett rá utalást, hogy szeretne találkozni a frissen elvált színésszel.

hirdetés

Lindsay Lohan leginkább beszólogatós kommentjeiről híres manapság, ám kiderült, nem mindenkivel olyan szőrösszívű az interneten. Ott van például a frissen elvált Liam Hemsworth, aki Ausztráliában ünnepelte a karácsonyt, testvéreivel.

Egy alkalommal Liam meglátogatta az újonnan nyílt Urbnsurf nevű parkot, erről pedig Instagramra is tett fel fotókat. A színész biztosította az intézményt, hogy szuperül érezte magát, és hamarosan vissza is fog térni.

Az ott készült fotókat valószínűleg Lindsay is látta, mert egy imádkozós emojit kommentelve reagált Hemsworth posztjára - ezzel utalva arra, hogy szeretne még ilyen képeket nézegetni.

A követők azonnal észrevették a lelkes kis megjegyzést, és rögtön kombinálni kezdtek. Lindsay nem első esetben mutatja ki, hogy mennyire tetszik neki a színész: ősszel, amikor Ausztráliában forgatott, szeretett volna találkozni a férfival, és ezt Hemsworth egyik képéhez is leírta. 

Az igyekezete azonban eddig nem aratott sikert, ugyanis Liam most egy bizonyos Gabriella Brooksszal jár, akit már be is mutatott a szüleinek. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Liam Hemsworth (@liamhemsworth) által megosztott bejegyzés,

 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek